НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Осигуяваме Ви  транспортни решения с най-високо качество.

Можете да разчитате на нас за фиксирани срокове на доставка – ние разбираме колко е важно това за развитието на Вашия бизнес.

Ние създаваме и развиваме дългосрочни отношения с нашите партньори, базирани на взаимно доверие и подкрепа.

GOOD DISTRIBUTION PRACTICES (GDP) Сертификат

От 2015 г. Ули Транс ЕООД се сертифицира по Добри Дистрибуторски Практики за транспортни услуги на фармацефтични продукти с температурен контрол.

     

ТРАНСПОРТ
    Ули Транс ЕООД е фирма, която извършва международен и вътрешен транспорт. Специализирана е в областа на хладилният транспорт. Извършва превоз на термо-зависими товари като: месни, млечни, гъби и др. хранителни продукти, лекарства и различни суровини за промишленоста. От основаването си през 2002 година насам, Ули Транс е една от водещите транспортни компании в сферата на хладилните товари у нас.

     

АВТОПАРК

  •     25 собствени автомобила
  •     Двутемпературни ремаркета
  •     Ремаркета с двоен под
  •     Двутемпературни хладилни бусове

 

 

СПЕДИЦИЯ
    

Да спечелиш доверие не е никак лесна задача! Дългогодишното ни сътрудничество с редица наши клиенти е показателно за това как си вършим работата. Професионализъм, надеждност, инициативност, поемане на отговорност, висок морал, умението да се справяме с трудности – това са основните ни приоритети. Клиентът е важен за нас, а ние знаем кое е важно за него и го правим на всяка цена. Знаем също така, че това прави и нас важни за клиента. Всичко това неизбежно довежда и до поддържането на списък с доверени подизпълнители. Дори и в спедицията за нас преди всичко е качествено свършената работа. Можете да ни откриете в някои от най-използваните електронни борси за товари и транспорт, като www.speditor.net, www.timocom.com и www.teleroute.com.

Първите оранжеви DAF Евро-6 в България са за Ули Транс ЕООД

Вижте още тук