НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ISO 9001:2015
СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО    

Осигуяваме на нашите клиенти  транспортни решения с най-високо качество.
Фиксирани срокове на доставка, което да създава оптимални условия за развитие на бизнеса им Осигуяваме на нашите клиенти  транспортни решения с най-високо качество.

Ние създаваме и развиваме дългосрочни отношения с нашите партньори, базирани на взаимно доверие и подкрепа.

GOOD DISTRIBUTION PRACTICES (GDP) Сертификат

Предоставен на Ули Транс ЕООД за транспортни услуги на фармацефтични продукти с температурен контрол.

     

ТРАНСПОРТ
    Ули Транс ЕООД е фирма, която извършва международен и вътрешен транспорт. Специализирана е в областа на хладилният транспорт. Извършва превоз на термо-зависими товари като: месни, млечни, гъби и др. хранителни продукти, лекарства и различни суровини за промишленоста.  Ули Транс ЕООД е една от водещите транспортни компании в сферата на хладилните групажни товари у нас. Фирмата извършва постоянно такива групажи за западна Европа.

     

АВТОПАРК

  •     Двутемпературни, двуетажни хладилни ремаркета
  •     Двутемпературни хладилни бусове

 

 

СПЕДИЦИЯ
    

Да спечелиш доверие не е никак лесна задача! Дългогодишното ни сътрудничество с редица наши клиенти е показателно за това как работи ф-ма Ули Транс ЕООД. Професионализъм, надеждност, висок морал, умението да се справяме с трудности – това са основните ни приоритети. Клиентът е важен за нас, а ние знаем кое е важно за него и го правим на всяка цена. Знаем също така, че това прави и нас важни за клиента. Всичко това неизбежно довежда и до спедиторска дейност, за да може нашите клиенти да са задоволени винаги. Дори и в спедицията за нас преди всичко е качествено свършената работа. Ползваме услугите на електронни борси за товари и транспорт, като www.speditor.net, www.timocom.com и www.teleroute.com.

Първите оранжеви DAF Евро-6 в България са за Ули Транс ЕООД

Вижте още тук